Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Ηλεκτρονικές δηλώσεις μαθημάτων 2009-2010

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 2009-2010
Οι δηλώσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά από τις 30/9/2009 και ώρα 9 π.μ., ημέρα της έναρξης του εξαμήνου, μέχρι και τις 6/10/2009.

Δηλώσεις υποβάλλουν φέτος μόνο οι φοιτητές/φοιτήτριες του 5ου και των μεγαλυτέρων εξαμήνων.

Οι φοιτητές/φοιτήτριες καλούνται να παραλάβουν το έντυπο με τον αριθμό πανεπιστημιακού μητρώου από τη Γραμματεία, προκειμένου να αποκτήσουν ηλεκτρονική διεύθυνση Α.Π.Θ. (lit.auth.gr).

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΟΡΜΟΥ

Οι φοιτητές/φοιτήτριες του 1ου και του 3ου εξαμήνου δεν υποβάλλουν δήλωση για τα μαθήματα κορμού (υποχρεωτικά) του Τμήματος.

Επίσης, δεν υποβάλλουν δήλωση οι φοιτητές/φοιτήτριες του 3ου εξαμήνου για τα μαθήματα κορμού (υποχρεωτικά), στα οποία έχουν αποτύχει.
Η κατανομή στα τμήματα των μαθημάτων κορμού γίνεται από τη Γραμματεία με βάση το επώνυμο, κατά τα αναφερόμενα στον Οδηγό Σπουδών.
Οι φοιτητές/φοιτήτριες του 5ου και των μεγαλυτέρων εξαμήνων υποβάλλουν δήλωση για τα μαθήματα κορμού (υποχρεωτικά), στα οποία έχουν αποτύχει, ηλεκτρονικά, από τις 30/9/2009 μέχρι και τις 6/10/2009.
Στη δήλωσή τους επιλέγουν το τμήμα (διδάσκοντα/ουσα) που επιθυμούν, έτσι ώστε να μην συμπίπτει με άλλο μάθημα ή άλλη πανεπιστημιακή υποχρέωση. Δεν θα επιτραπεί η εν συνεχεία αλλαγή διδάσκοντος/ουσας.
Οι φοιτητές/φοιτήτριες του 5ου εξαμήνου δηλώνουν κατ’ ανώτατο όριο εννέα (9) συνολικά μαθήματα.
Οι φοιτητές/φοιτήτριες του 7ου και των μεγαλυτέρων εξαμήνων δηλώνουν κατ’ ανώτατο όριο δώδεκα (12) συνολικά μαθήματα.
Οι δηλώσεις μαθημάτων είναι υποχρεωτικές.
Η Γραμματεία δεν καταχωρεί βαθμούς αν δεν έχουν δηλωθεί τα μαθήματα.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ

Οι φοιτητές/φοιτήτριες του 5ου, του 7ου και των μεγαλυτέρων εξαμήνων δηλώνουν κατ’ ανώτατο όριο πέντε (5) μαθήματα ειδίκευσης (υποχρεωτικά επιλογής).
Οι φοιτητές/φοιτήτριες του 7ου και των μεγαλυτέρων εξαμήνων που χρειάζονται επιπλέον μάθημα ειδίκευσης (υποχρεωτικό επιλογής) για να πάρουν το πτυχίο τους στο τέλος του τρέχοντος εξαμήνου υποβάλλουν αίτηση, την οποία εξετάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Τμήματος.
Ο Τομέας Κλασικών Σπουδών προσφέρει 21 μαθήματα (κωδικούς ή τμήματα) ειδίκευσης (υποχρεωτικά επιλογής). Στα μαθήματα ΑΕΦ ο ανώτατος αριθμός αυτών που εγγράφονται (οροφή) είναι 70, στα μαθήματα ΛΦΙ είναι 70 και στα φροντιστήρια ΑΕΦ (142, 144) και ΛΦΙ (162,163) είναι 20. Οι διαφορετικές οροφές είναι ενσωματωμένες στο ηλεκτρονικό σύστημα.
Ο Τομέας Μ.Ν.Ε.Σ. μαθήματα προσφέρει 12 μαθήματα (κωδικούς) ειδίκευσης (υποχρεωτικά επιλογής). Στα μαθήματα ΝΕΦ, ΜΕΦ και ΓΣΓ ο ανώτατος αριθμός αυτών που εγγράφονται (οροφή) είναι 130. Η οροφή είναι ενσωματωμένη στο ηλεκτρονικό σύστημα.
Ο Τομέας Γλωσσολογίας μαθήματα προσφέρει 12 μαθήματα (κωδικούς) ειδίκευσης (υποχρεωτικά επιλογής). Στα μαθήματα αυτά ο ανώτατος αριθμός αυτών που εγγράφονται (οροφή) είναι 120. Η οροφή είναι ενσωματωμένη στο ηλεκτρονικό σύστημα.
Μαθήματα που ενδέχεται να προσφερθούν από διδάσκοντες του Π.Δ. 407 θα ανακοινωθούν μόλις κατανεμηθούν οι πιστώσεις στα τμήματα.
Οι δηλώσεις μαθημάτων είναι υποχρεωτικές. Η Γραμματεία δεν καταχωρεί βαθμούς αν δεν έχουν δηλωθεί τα μαθήματα.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΛΕΓΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
Για τα μαθήματα που επιλέγονται από άλλα τμήματα παρακαλούνται οι φοιτητές/φοιτήτριες να ακολουθήσουν τους κανόνες υποβολής δηλώσεων που ισχύουν στα τμήματα αυτά.

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
Δεν θα υποβληθούν ηλεκτρονικά οι δηλώσεις φέτος.

ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ
Η επιλογή των συγγραμμάτων από τους/τις φοιτητές/φοιτήτριες θα γίνει μόλις καταρτιστούν οι πίνακες των δηλώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου